Proof of value RefPro+ en DeltaOS

Bij een van de grootste verzekeraars geloven ze in tastbare resultaten. Daarom willen we graag ons Proof of Value concept met jullie delen – een unieke benadering waarmee we de kracht van RefPro+ op ons platform DeltaOS aantonen.

Het begon allemaal toen deze verzekeraar worstelde met het beheersen van hun energieverbruik. Na wat onderzoek kwamen ze via via bij ons terecht, maar natuurlijk waren er enige reserves vanwege eerdere ervaringen met systemen en de bijbehorende problemen. Dat is waar onze Proof of Value om de hoek komt kijken.

Met een gestructureerde aanpak hebben we verschillende cruciale punten uit hun systeem kunnen identificeren, om zo de waarde van ons systeem te benadrukken – en dat alles tegen een vast tarief en binnen een afgesproken periode.

Tijdens deze Proof of Value ontdekten we enkele fascinerende inzichten. Zo constateerden we bijvoorbeeld significante aanpassingen aan de regeling om het starten en stoppen van de koelmachine onder controle te houden. Maar wat nog intrigerend was, was de ontdekking dat de verwarmingskleppen synchroon liepen met de koelkleppen – een situatie die zeker het onderzoeken waard was.

Het hoogtepunt van onze bevindingen was echter de ongekende fluctuatie in het energieverbruik van de koelmachine, variërend van 35 kW tot 170 kW in een zeer korte tijdspanne. Deze inzichten illustreren duidelijk de waarde van ons systeem in het identificeren van inefficiënties en het bieden van diepgaand inzicht in complexe systemen.

Maar ons werk stopt hier niet. We geloven dat dit slechts het begin is van een opwindende reis met een van de grootste verzekeraars. Met een potentieel besparingspercentage van wel 20%, naast het bereiken van een optimaal binnenklimaat en een goed functionerende installatie, kijken we uit naar verdere samenwerking om ons RefPro+ systeem volledig te implementeren.

Deel dit artikel:

Twitter
LinkedIn
WhatsApp