Over ons

Ons verhaal

Een combinatie van business ervaring en passie voor techniek en innovatie!

Delta Digital is ontstaan uit een gedeelde passie voor techniek en ondernemen. De specifieke expertise van de oprichters heeft geleid tot de ontwikkeling van een big-data platform waarmee machinedata kan worden uitgelezen en geanalyseerd. In de loop der jaren is onze dienstverlening uitgegroeid tot een all-round technische onderneming die organisaties en bedrijven ondersteunt bij het ontwikkelen, bouwen, managen en inbedrijfstellen van industriële automatiseringsoplossingen en projecten. Hierbij staat ons platform nog steeds centraal, waarmee wij waardevolle data ontsluiten, kwaliteit borgen en door middel van algorithmes en AI significante besparingen kunnen realiseren.

Ervaren

30+ jaar

In huis kennis en expertise

Binnen diverse sectoren

Actief binnen

10+ branches

Onze missie

Onze missie is om de technieken en mogelijkheden van het digitale tijdperk te vertalen naar toegevoegde waarde voor uw industriële project of installatie. Dit realiseren wij door ons innovatieve platform te combineren met de juiste domeinkennis. Onze engineers hebben een grote passie voor techniek en innovatie, en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt.

Onze kernwaarden

Wij werken met

Wij maken graag kennis met u!

Wij komen graag met u in contact voor een eerste kennismaking. Plan nu een belafspraak, of bekijk de online contactmogelijkheden.

Vertrouwd door