Platform

DeltaOS - De totaaloplossing voor geavanceerde enterprise (I)IoT en Big-data oplossingen.

Het IoT platform van Delta Digital vormt het kloppende hart van onze dienstverlening. Het platform is ontwikkeld om uw apparaten en machines eenvoudig en veilig te verbinden, om zo waardevolle inzichten te verkrijgen uit de verzamelde gegevens.

Met ons geavanceerde platform kunnen onze klanten veilig inloggen op hun eigen omgeving en toegang krijgen tot een schat aan gegevens en functionaliteiten. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie de onderbouwing heeft om de juiste beslissingen te nemen.

Verbeter uw zakelijke besluitvorming met ons geavanceerde IIoT platform

Verbind

uw machines en apparaten gemakkelijk en snel.

Beveilig

uw verbindingen en industriele netwerken volgens de laatste industriestandaarden

Meet

waardevolle gegevens uit sensoren en edge devices

Verzamel

en verwerk gegevens vanuit iedere denkbare machine, databron, GBS of sensor.

Visualiseer

en vergelijk waardevolle data van uw machines en installaties met krachtige online tools

Automatiseer

handelingen en processen met triggers en commando's tussen machines en platform

Alarmeer

bij condities, overschrijdingen en statussignalen op basis van real-time gegevens

Rapporteer

Real-time en historische machine en installatie prestaties via SMS, WhatsApp, email, Teams, Discord of Slack

Beheer

en monitor uw machineparken, installaties en sensoren via ons beveiligde platform

Exporteer

real-time machinegegevens naar externe applicaties zoals ERP systemen of onderhoudssoftware via onze API.

Voordelen van DeltaOS platform

Schaalbaar en deelbaar

Het cloudplatform van Delta Digital biedt flexibiliteit en schaalbaarheid om te voldoen aan de groeiende behoeften van uw organisatie. Of u nu een klein bedrijf bent dat begint met een beperkt aantal gegevensbronnen of een grote onderneming met complexe systemen en een uitgebreid machinepark, ons platform kan zich aanpassen aan uw vereisten. U kunt eenvoudig nieuwe integraties toevoegen en de capaciteit van het platform opschalen naarmate uw bedrijf groeit.

Multi-layer beveiliging

We begrijpen dat de beveiliging van uw gegevens van het grootste belang is. Daarom nemen onze cybersecurity specialisten uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. We implementeren geavanceerde beveiligingsprotocollen, zoals end-2-end encryptie en 2FA gebruikersauthenticatie, om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw gegevens te waarborgen. Bovendien zorgen we voor betrouwbare en stabiele prestaties van het platform, zodat u altijd toegang heeft tot uw gegevens wanneer u ze nodig heeft.

Eenvoudig te implementeren

Ons cloudplatform is ontworpen om eenvoudig te integreren met vrijwel elke databron, systeem, machine of sensor. Of het nu gaat om het verzamelen van gegevens van externe software via web API’s of het aansluiten van fysieke sensoren en machineinterfaces op onze dataloggers, wij maken het mogelijk. Wij ondersteunen we een breed scala aan industriële protocollen, waaronder Modbus, BACnet, Profinet en CANbus. 

Overweegt u een (I)IoT project?

DeltaOS is ontworpen op basis van jarenlange ervaring in IT, OT, en industrie. Graag bespreken we uw ideeen en helpen we uw business om de mogelijkheden van het digitale tijdperk zo optimaal mogelijk te benutten.

Modules

Het DeltaOS platform bestaat uit slimme modules die zijn ontworpen om op een veilige efficiente manier het maximale uit uw machine en installatiedata te halen.

Maak een afspraak voor een demo of meer informatie!

Bij Delta Digital hebben we een team van experts met diepgaande domeinkennis in de industrie, automatisering en HVAC-R. Onze professionals begrijpen de complexiteit van uw project en hebben de expertise om uw project en/of machines effectief te analyseren. Door hun diepgaande kennis te combineren met de geavanceerde tools en mogelijkheden van ons DD-platform, bieden we u een unieke combinatie van expertise en technologie om het maximale uit uw data te halen.