Engineering

Kennis en expertise nodig voor uw industriële project, concept, of productontwikkeling?

Delta Digital heeft alle kennis en expertise in huis om u van A tot Z te ontzorgen op het gebied van industriële automatisering, software, connectiviteit en big-data. Of u nu een ervaren projectleider nodig heeft voor uw industriële project, of een PLC engineer voor het ontwerpen en programmeren van uw automatisering of embedded software oplossing.

Software engineering

Ontdek wat onze IT en OT software engineers voor u kunnen betekenen. Of het nu gaat om Python of C++ software, of het programmeren van een PLC. Onze gecertificeerde specialisten hebben diepgaande kennis van o.a. Siemens, Bachmann, Omron, Honeywell, Carrier en Trane logic controllers.

Industriële automatisering

Onze ervaren specialisten kunnen de gehele industriële automatisering uit handen nemen. Van data acquisitie en SCADA visualisaties tot en met complexe koppelingen en netwerken. Wij beveiligen uw operationele (OT) netwerken conform de laatste industriestandaarden zoals ISA/IEC 62443 en zorgen voor veilige communicatie van en naar uw systemen.

Productontwikkeling

Wij helpen u met het ontwikkelen van een innovatie of nieuw product over het gehele traject. Of het nu gaat om advies, ontwikkeling, of beheer van uw innovatie of product, Delta Digital staat voor u klaar. Van slimme sensoren tot en met complexe IT / OT koppelingen en applicaties.

Projectmanagement

Heeft u zelf een automatiserings- of IoT project? Wij kunnen uw projectmanagement uit handen nemen. Onze jarenlange ervaring binnen diverse technische sectoren zoals energie en industrie stelt ons in staat om uw project zo optimaal mogelijk te begeleiden en bewaken.

Wij werken met

Maatwerk nodig?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Delta Digital heeft alle kennis en expertise in huis om uw project volledig te ontzorgen.