Fleet management

Verkrijg real-time en historisch inzicht in uw machines, installaties en vaartuigen.

Ons unieke platform biedt u real-time inzicht in de locatie, prestaties, alarmen, meldingen en status van uw industriele assets. Met behulp van slimme dataloggers en telematicagegevens kunt u uw volledige inventaris op afstand volgen en beheren. Of het nu gaat om het plannen van efficiënte routes, het monitoren van brandstofverbruik of het bijhouden van onderhoudsschema’s, Delta Digital geeft u de tools om volledige controle over uw fleet te krijgen en te houden.

Inzicht

Met ons platform krijgt u directe informatie over de locatie, alarmen, meldingen en status van uw industriële assets. Dit stelt u in staat om altijd op de hoogte te zijn van de actuele situatie en snel te reageren op veranderingen.

Performance

Dankzij slimme dataloggers en telematicagegevens kunt u uw volledige inventaris op afstand volgen en beheren. Dit biedt u de mogelijkheid om efficiënte routes te plannen, brandstofverbruik te monitoren en onderhoudsschema's bij te houden, wat de algehele prestaties van uw assets verbetert.

Rapportage

Delta Digital voorziet u van uitgebreide rapportages en analyses van uw fleet. Hierdoor kunt u trends, optimalisatiemogelijkheden en potentiële problemen identificeren, wat bijdraagt aan betere besluitvorming en een betere controle over uw assets.

Maak vandaag nog een afspraak!

Benieuwd wat wij voor uw machines, installaties of vaartuigen kunnen betekenen? Heeft u andere vragen of behoeftes? Plan dan nu een afspraak.